Ziua 1 - Sambata 19.09.2009 - Los Gigantes

Treziti de la 4 dimineata ne pornim la drum. Zborul de 4 ore cu avionul parca nu se mai termina. Mai mult, ca sa mai lungim drumul, facem escala pe insula Palma unde ne mai si intarzie un pasager ratacit. In fine, pe la 11:30 ajungem in Tenerife. Gasim autobuzul care sa ne duca la hotel, facem opriri pe la diverse hoteluri ca sa lasam si alti calatori, si ajungem in cele din urma pe la ora 2 la hotel. Cum camera nu e inca gata, ne postam la un pranz la primul restaurant pe care-l intalnim pe plaja. Pe la 3:30 ne luam in fine camera in primire. Asteptarile erau destul de mari avand in vedere ca am ales hotelul pe baza pozitiei lui si a view-ului din camera. Si iata, camera e exact asa cum mi-o imaginam: cu o fantastica panorama spre stancile gigantilor si spre oceanul Atlantic. Camera e mare in stil modern, simpla, dar din care nu-ti lipseste nimic. Baia e mare, curata si are si cada. Balconul e imens iar de privelistea de nedescris. Se pare ca am facut bine sa cer o camera cu vederea spre munti pentru ca cei de la hotel chiar s-au tinut de promisiune si mi-au oferit o camera cu o locatie superba.
Insula, atat cat am vazut pe drum e destul de socanta: orasele sunt pline de case colorate dar contrasteaza puternic cu stancile crapate si rapele pline de lava care despart sirurile de case chiar prin mijlocul oraselor. Pare ba o insula ce se surpa singura, ba o insula in totala expansiune turistica.
Spre seara, rupti de oboseala si plictisiti de norii gri de deasupra insulei ne urnim totusi la o plimbare prin imprejurimi. descoperim o plaja ascunsa, langa o piscina formata natural. Ne continuam plimbarea pana la Playa Los Guios, dupa care revenim la hotel.

Niciun comentariu: