Ziua 3 - Luni 01.09.2008 - Messonghi si Agios Ioannis

Cu un pic de febra musculara de dupa ziua anterioara, ne facem curaj sa calarim si azi bicicletele spre o noua directie, de aceasta data in sud, spre Messonghi, la 22 km de Kerkyra. Ne punem pe biciclit pe un drum frumos pe coasta estica a insulei. Ne mai oprim din cand in cand pentru cate o poza. Destinatia finala Messonghi o atingem dupa aproximativ 2 ore de biciclit lejer. Ne asezam pe plaja sub singura umbrela ramasa libera. Messoonghi e un orasel turisic format dintr-un lant de hoteluri grupate, cu foarte multi germani.
From 2008-09 03 Corfu - Messonghi

Plaja aduce un pic a Mamaia, dar mai putin aglomerata si cu pietre in loc de nisip. Plictisiti de prea multa lume in jur, ne intoarcem 3 km la o plaja numita Agios Ioannis, in traducere Sfantul Ion. Plaja aproape pustie, cu o apa foarte calda si limpede. Exact ce cautam !
From 2008-09 03 Corfu - Messonghi

Ramanem pe plaja pana cand soarele se retrage spre apus, pe dupa lantul de munti de pe malul estic al insulei.
Ne intoarcem la hotel lihniti de foame si cu chef de plimbarea de seara. Ne reurcam pe biciclete si hai spre fortareata frumos luminata a orasului Corfu. Ajunsi acolo, o splendoare de panorama se vedea spre golful Garitsa, unde ancorasera cateva vapoare.
From 2008-09 03 Corfu - Messonghi



Poze din Messonghi si Agios Ioannis

Niciun comentariu: