Ziua 7 - Vineri 05.09.2008 - Kaiki si Blue Lagoon

Azi mai facem o mini croaziera. Plecam cu un vaporas mai mic dar mai autentic catre o plaja ce nu e acesibila decat cu vapor / barca, de pe partea continentala a Greciei.
Intr-adevar, o plaja izolata, cu apa foarte albastra si cu o multime de pesti ce se vedeau chiar de pe mal. La pranz, capitanul vasului ne-a pregatit un barbeque : pui si porc combinat cu salata. Alaturi un pahar de vin sau de suc. Cu alte cuvinte ... DELICIOS.

From 2008-09 07 Corfu - Kaiki & Blue Lagoon

Revenim la vapor si ne indreptam spre mult anuntata laguna albastra, cunoscuta dupa filmul cu acelasi nume. O apa atat de limbede si de albastra, ca nu-i de mirare ca a fost aleasa de regizorul filmului. N-am ajuns pana la pe tarmul ei, dar dar am facut o buna balaceala in jurul vaporului.

La intoarcerea in Kerkyra, ne abatem cu vaporasul sa vedem insula soarecelui (numita astfel dupa forma pe care o are) si manastirea de pe tarm.
From 2008-09 07 Corfu - Kaiki & Blue Lagoon

Pe seara, facem o plimbare in parcul palatului Mon Repos sa vedem unde s-a nascut printul Philip, iar mai apoi o luam la picior spre esplanada orasului vechi pentru a savura un cocktail la o terasa.

Poze de la Kaiki si Blue Lagoon

Niciun comentariu: