Ziua 8 - Sambata 06.09.2008 Sidari si Agios Georgios

Ne aflam la jumatatea calatoriei noastre. Azi incepe perioada plimbarilor cu masina. Ne-am inchiriat frumusel un Chevrolet Matiz si am luat-o la colindat prin insula.
Prima destinatie este Sidari si faimosul "Canal D'Amour" in partea nord vestica a insulei. Ceva mai deosebit decat ai vedea pe o plaja obisnuita : stanci erodate de apa si vant iar plajile ascunse intre ele in mici golfulete.
From 2008-09 08 Corfu - Sidari & Agios Georgios

Ramanem aici pana in jurul orei 3 dupa care luam pranzul la un frumos restaurant pe malul mari, unde ne delectam cu kalamari (caracatita)
Ne suim in masina si ne indreptam mai spre vestul insulei.
Prima oprire este Agios Stefanos (Sfantul Stefan). N-am putut sa nu remarc faptul ca o pe o insulita asa de mica foarte multe orasele au nume de sfinti, dar ce e cel mai ciudat e ca exista 2-3 orase cu acelasi nume, iar distinctia intre ele se face mai adaugand la oras si numele zonei din apropiere. Plaja din Agios Stefanos este larga si nisipoasa dar peisajul nu ar bate alte plaje pe care le-am mai vazut, asadar ne decidem sa mergem mai departe.
Urmatoarea oprire: Arilas. O plaja la fel de nisipoasa dar cu un peisaj mai frumos. Si totusi decidem sa mergem mai in sud si sa ne oprim la o plaja superba la Agios Georgios (Sfantul Gheorghe), unde ramanem pana ne goneste soarele.
From 2008-09 08 Corfu - Sidari & Agios Georgios


Poze din Sidari, Agios Stefanos, Arilas si Agios Georgios

Niciun comentariu: